150 scheikunde studenten het podium op: Symposium First Year Chemistry, february 2018

Aan de Rijksuniversiteit Groningen, faculteit Scheikunde hebben ongeveer 150 internationale studenten workshops gevolgd voor hun presentatievaardigheden.
Na een goede voorbereiding hebben ze in twee ochtenden allemaal een aansprekende pitch gehouden over onderzoeken in Chemical Engineering (dr. P. Deuss) en Polymer physics (dr. G. Portale). Fijne samenwerking!

Een greep uit de reacties:
“You improved my confidence, it was helpful to practice in front of my peers”
“We started with questions we had ourselves and provided each other with feedback. The workshops were interactive and with 
enthusiasm.”
“Accurate tips”

By marijke

Wij van TOON kijken en luisteren naar mensen die beter willen worden in zingen, in presenteren en in communiceren. Aan de hand van de observaties die we doen, bespreken we ons plan om te interveniëren. In gesprek met de klant krijgen we een antwoord op de vraag: “Waar wil je aan werken?” Vervolgens gaan we aan de slag. We bieden alternatieven aan waarmee de klant weer verder kan: met een nieuw inzicht of met een nieuwe techniek. We werken aan communicatie, waarbij stem, zingen en presenteren onze expertise is. We bieden een basispakket diensten. Daarnaast kunnen we ingaan op vragen waarbij we de organisatie en werkwijze aanpassen aan de behoefte van de klant: Wil je in je eentje werken om je stemregisters te mengen? Wil je met je collega’s een congres voorbereiden? Wil je als groepsleider beter overkomen? Wil je een bedrijfsuitje organiseren waarbij je samen een lied maakt en dit aan het eind opvoert? Er is veel mogelijk. Als we optimaal willen aansluiten bij de leerwensen, en we hebben daarbij andere expertise nodig, dan kunnen we specifiek deskundige professionals in ons netwerk benaderen.